İSTİKLÂL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA ETKİNLİKLERİ  
İSTİKLÂL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA ETKİNLİKLERİ

İSTİKLÂL MARŞI´NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA ETKİNLİKLERİ

"12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma etkinlikleri kapsamında, ülke genelinde ve yurtdışı temsilciliklerinde geniş kapsamlı programlar düzenlenecek.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran başkanlığında,  12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma etkinlikleri kapsamında, ülke genelinde ve yurtdışı temsilciliklerinde geniş kapsamlı programlar düzenlenmesi amacıyla, Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin katılımıyla toplantı düzenlendi. 
 
MEB Tevfik İleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Millî Eğitim, Millî Savunma, Dışişleri,  Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor bakanlıkları ile YÖK, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, TRT, Türkiye Yazarlar Birliği, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı, Vakıflar Ankara Bölge Müdürlüğü temsilcilerinden oluşan Merkez Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. 
 
Toplantıda; 2018 yılında “Mehmet Akif ve Gençlik” teması kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ile 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik programları görüşüldü.
 
Görüşmede, 2019 yılı etkinlikleri için Ocak ayında ayrıca yapılacak toplantıda, Mehmet Akif Ersoy adıyla İstanbul’da bir müze kurulması teklifi de değerlendirmeye alındı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.